Livrare gratuită în Easybox ptr. comenzi peste 250 RON

Kaweco COLLECTION Perkeo Infrared

Kaweco COLLECTION Perkeo Infrared
Stilou Kaweco COLLECTION Perkeo Infrared
Nuanță nouă: infraroșu radiant (*ediție specială limitată)


Noul stilou COLLECTION se deosebește de clasicele stilouri PERKEO prin detalii speciale. Plin de energie și luminozitate, acest stilou strălucește într-un infraroșu electrizant, totuși greu de explicat în cuvinte.
Culoarea captivantă acoperă un spectru larg de nuanțe de la roșu la magenta, în funcție de expunerea la lumină. . Astfel se creează un joc asemănător unui spectacol de lumină și umbră.
În plus, elementele argintii subliniază caracteristicile deosebite ale stiloului. Alimentatorul de cerneală este transparent, astfel încât permite observarea modului în care cerneala colorată ajunge la peniță. Stiloul Kaweco COLLECTION Perkeo Infrared este echipat cu un cartuș (patron) de de cerneală Roșu Rubin
care se potrivește spectaculos cu stiloul. Datorită corpului translucid se poate observa cu ușurință cantitatea de cerneală rămasă.
Fiind un stilou cu lungime standard, în corpul acestuia încape și un patron de rezervă, dar poate fi folosit și cu un Convertor Kaweco Standard. Forma modernă și secțiunea de prindere ergonomică a instrumentului de scris sunt ideale chiar și pentru începători. Greutatea redusă și secțiunea de prindere optimizată susțin postura mâinii și permit sesiuni lungi de scriere fără ca mâna să obosească.
Stiloul Kaweco COLLECTION Perkeo se livrează într-o
cutie de carton asortată învelită într-o husă semitransparentă.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!